Årets sista vecka

Nu går vi in på 2016 sista vecka och därefter lämnar vi det här året bakom oss. Ett år fyllt av både roliga och mindre roliga händelser. Jag har både haft tur och otur mitt i allt det här. Tyvärr stötte vi på mycket problem i början av året och båda hästarna jag hade planerat att avsluta mitt ponnyår med fick lämna stallet. Jag fick chans att låna nya hästar och tävla lite andra. Så roligt med tanke på hur fel året började.

Sista veckan på året ser ut som nedan. Mycket spännande och roligt sätt att avsluta min ponnytid på. Jag känner på mig att jag kommer att ha ett mer lyckosamt 2017 och att jag kommer att utvecklas minst lika mycket som jag har gjort detta år.

Måndag: Gabina red programdelar i paddocken vilket hon gjorde väldigt bra. Det började lite segt och fick inte riktigt fram henne men det gick bara bättre och bättre. Idag satt vi den förvända galoppen i LA:1 för första gången utan att vi behövde göra om det allt för många gånger. Hon vill gärna byta redan i vändningen även om inte den förvända egentligen är problemet, det är bara att hon tror att hon ska byta och jag måste vara övertydlig. Vi får se om det sitter på tävlingen?
Åkte sedan ut och red Carpathia en kort sväng i paddocken ute i sura. Red igenom lite programdelar även på henne och bara försökte hitta lite knappar igen. Hon är väldigt överladdad och rinner iväg från mig och jag måste komma på hur jag red henne förut för just nu går det i full fart framåt.

Tisdag:
Gabina rids ut men tar antagligen några delar ur programmet i paddocken efteråt. Har en provridning på Adde vid lunchtiden så rider henne efter det.

Onsdag:
Distriktsmästerskapen på Hamre

Torsdag:
Bilen rullar mot Gränna för att hämta hem min nya ponny som jag ska rida in och sälja i vår. En D-ponny, född 2013, halvsyster med Krypton! Provridning av Adde på kvällen. Rider Gabina på morgonen lite lättare tänkte jag.

Fredag:
Gabina ska ridas ett lite hårdare pass, antagligen i ridhuset om det inte är bra underlag ute på vägarna. Ridpassen just nu bestäms lite beroende på underlaget.

Lördag:
Nyår. Jobbar 15.00-21.00 och sedan firar jag nyår med Ella på kvällen. Tanken är att rida Gabina på förmiddagen, var det blir är beroende på underlag och väder.

Söndag:
Jobbar 09.00-21.00 och mamma tar stallet.

2 reaktioner till “Årets sista vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s