Vill bara upp på hästryggen igen

De ringde från rehabavdelningen i Köping idag och berättade att jag har fått en tid redan den 4 januari för att kika på mitt knä. Jätteskönt att det gick så fort, de sa att det skulle ta två veckor när vi var inne på akuten men istället blev det precis en vecka. Hur bra är inte det? Jag känner mig ju lite tveksam till vad de ska säga. Orolig över hur lång tid det kommer att ta för mig innan jag får rida igen. Är ju mest rädd att de ska be mig vänta mer än en månad. Vill ju tävla den 29/1 men det kanske är lite överambitiöst att hoppas på det när jag får ont utav att gå från mitt rum ut till köket.

Hela planeringen vändes upp och ner i och med det här. För jag vet inte hur mycket jag vågar hoppas på eller hur allvarlig en sådan här skada är. Den läkare vi träffade sa att det var en allvarlig skada men för mig är det svårt att se i vilken utsträckning han menar och vad man har att jämföra med. För jag hoppas fortfarande att jag kommer kunna rida med lite hjälp av sjukgymnastik, tejpning av knäet och med knäskydd och det hoppas jag ju på redan inom tre veckor. Men vi får se vad de säger nästa vecka och sedan får jag känna mig för. Men jag känner ju att det är instabilt och jag vill verkligen inte riskera att de går ur led igen vilket det var störst risk att det skulle ske nu närmsta tiden om jag inte var försiktig.

Men nu skulle jag vilja ha förslag på alla möjliga bloggar att läsa! Kommentera din eller någon annans blogg! Jag ligger i sängen nästan hela dygnet nu ett par dagar framåt för så mycket mer klarar jag inte av att göra. Så tipsa mig om allt möjligt så jag har att göra. Tipsa gärna om idéer och saker jag kan skriva om också! 

8

En reaktion till “Vill bara upp på hästryggen igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s