Stallpyssel 02.01.17

När man har allt tid i världen får man ta tag i sådant som annars inte hinns med. Idag var jag en sväng i stallet. Bara för att jag verkligen behövda andas lite häst och ”göra någonting”. Jag har knappt klivit utanför dörren sedan olyckan i onsdags så detta var på tiden. Jag städade i sadelkammaren, tog hem lite saker som skulle tvättas, skurade alla benskydd och putsade allt läder. Sådant som man kan göra fast att det är svårt att gå och utföra tyngre uppgifter. Det var verkligen precis lagom för mig idag. Klappa lite hästar och små pyssla. På vägen hem åkte vi förbi Sadelmakeriet i strömsholm och bytte ett schabrak som hade blivit fel men det fanns inte inne så får hämta det nästa vecka istället.

Jag tog med mig min hjälm hem eftersom plinget har fått sig lite för mycket skrap mot annat som gjort att de åkt av. Så jag plockade loss allt de som inte satt ordentligt och satte dit nytt. Den här hjälmen använder jag varje dag när jag rider hemma så egentligen spelar det ingen större roll men när tiden finns så varför inte? Detta är min absoluta favorithjälm och skulle nog helst av allt vilja ha en ny men riktigt den ekonomin har jag inte nu. Tycker inte alls om min Samshield på samma sätt som den här, den är så mycket bekvämare men tyvärr är den lite stor nu efter att jag använt den med ett pannband under. Men fortfarande helt funktionsduglig!

Klicka för större bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s