Godmorgon

Igår spenderade jag eftermiddagen i västerås för en fika och biokväll tillsammans med några vänner som jag gick i skolan med. Väldigt roligt att träffas igen, det var en evighet sedan som jag ska vara helt ärlig. Jag är mindre bra på att hålla kontakten och nu över jul var de som flyttat för att studera hemma och firade och hade därför tid över att ses.

Mitt knä känns väldigt mycket bättre om jag ska vara ärlig. Nu känner jag mig mycket mer rörlig i benet och kan gå utan större problem. Gör fortfarande lite ont att böja och vrida men jag kan göra det. Använder dock knäskydd dygnet runt och vågar inte ta av det för då känns det ostabilt. Belastar lite fel kände jag igår när jag gick så mycket. Känner av i andra höften och i andra knäet att jag hänger mycket mer i den sidan. Men tror snarare att det är att jag är ”överförsiktig” än att det faktiskt gör så ont att jag behöver belasta så.

Nu efter lunch åker jag och kollar upp hur det ser ut och jag hoppas av hela mitt hjärta att de säger att det är fritt fram att börja rida för mig men gissar tyvärr inte på det. Men jag känner mig ändå hoppfull, så mycket bättre som jag känner mig nu gör att jag tror att jag skulle kunna rida snart om jag sitter ner och gärna utan stigbyglar. Att rida lätt kommer nog att bli det största problemet. Men vi får se vad de säger helt enkelt.

13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s