Mitt 2016 – november till december

November –
Den här månaden var händelserik på sitt egna sätt. Det var mycket med allt samtidigt som säsongen började gå mot sitt slut. Gabina var i fullgång igen och jag tränade på mycket med henne. Vi åkte till Eskilstuna där hon debuterade LB! Hon hade ett nerslag i både LC och LB men gjorde riktigt bra rundor. Wasa fick följa med och han plockade på sig två andraplaceringar i LC och LB. Även Grå hoppade två klasser och var felfri LC men vi hade lite problem med styrningen i LB.

Vinterns första snö kom och Gazima och Morina flyttade till Norrland och därmed blev det helt plötsligt väldigt tomt i stallet. I och med snön så blev det svårt att rida eftersom bara Gabina hade snösulor. Blev några turer till ridhus men mycket promenader. Vi gjorde årets sista start, Gabina felfri både LC och LB. Grå debuterade LA och Wasa gick LB och LA. Dagen därpå tackade vi Wasa för den här fina hösten och körde hem honom igen och därmed ännu mer tomt i stallet med endast Gasque, Felizia+Galax och Gabina. Skönt ändå när det började bli kallt. Adde var på pay and jump och hoppade en felfri 90cm klass. Åkte på Horseshow med mamma och mammas kompis, milla och hennes kompis samt min vän Jennifer. Gjorde av med för mycket pengar men är fortfarande väldigt nöjd med det som fick följa med hem vilket innebär att det måste varit bra köp?

December – 
Johanna som har stallet gifte sig och sedan åkte de utomlands och jag tog hand om stallet under de två veckorna. Skönt när det var så få hästar. Det snöade för fullt och vi fotade Gabina i snön. Vi bestämde att Gabina skulle gå DM och jag tränade för fullt under dessa veckor med massa turer till ridhuset. Jag tog en paus från bloggande och kom tillbaka cirka en veck senare när jag ordnat upp allt runt mig själv och det som hände. Mycket vändes upp och ner under december.

Adde och Gabina var på pay and jump i Hallsta och gjorde bra ifrån sig både två. Började planera inför de kommande året. Firade jul med familjen innan det var dags för DM. Där vet ni redan vad som hände. Jag kom aldrig till start och har heller inte ridit sedan dess. Dagarna innan DM fick jag sitta upp på underbara Carpathia som jag började året med och planen var att kämpa om medalj i DM men istället hamnade jag på akuten. Jag spenderade nyår tillsammans med Ella, sittande i en fåtölj och kollade film och pratade, ungefär det enda jag orkade just då.

Så för att sammanfatta. Allt som inte fick hända i år hände. Men jag är också glad och stolt över hur jag tagit mig ann de utmaningar jag mött. Jag har fått prova det ena och det andra och känner mig hoppfull inför ett nytt år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s