Snart är jag tillbaka igen!

Goda nyheter. Mitt knä såg väldigt bra ut tyckte hon som jag träffade. Jag hade bra rörlighet och det har jag också känt de senaste dagarna att jag kan röra väldigt bra. Det gör ju bara ont när jag står och går en bra bit. Lite i trappor fortfarande men rörligheten har jag, innan helgen kunde jag knappt böja benet mer än 50grader. Jag var snarare svagare i mitt vänsterknä, det som inte var skadat. Men antagligen en stukning på korsbandet(?) men inget mer än så.

Nu har jag fått några övningar som jag ska göra flera gånger om dagen för att stärka musklerna runt skadan. Det ska jag göra i två veckor innan jag ska tillbaka igen men nu är det fritt fram att börja belasta knäet och börja med stalljobbet så är jag redo att sitta upp efter nästa besök, i mina öron var det inte helt förbjudet att sitta upp tidigare även om det inte var att rekommendera men vi får se hur det känns. Så glad att det kändes så bra. Svullnaden var också nästan helt borta nu men knäskyddet ska jag behålla på ett tag till.

8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s