självförtroende och trygghet

Jag behöver få känna att det går, att jag kan.
För ibland räcker det med att veta att det faktiskt går för att resten ska släppa sen.

Man själv får nytt mod när man har en häst som det går att lita på och som gör att utmaningarna inte känns så stora. Det är som att man lägger sin trygghet på just de hästarna och de tar hand om utmaningen med lite uppbackning.

Jag behöver verkligen få känna den känslan. Att det går, att jag kan, och att jag kan knäppa bort känslan om att det är omöjligt. Jag behöver få lite tur, lite medvind efter all motvind som ständigt blåser över mig.

Det är just den här typen utav hästar som jag älskar att rida. Hästar man känner sig trygg tillsammans med. Som känner så pass väl att man vågar andas genom banan och vet att resultatet egentligen inte spelar någon roll när man känner det fullständiga förtroendet för djuren man sitter på. Så kände jag alltid med Krypton. Alla utmaningar man mötte tog man till sig, tog lärdom utav det och gjorde bättre ifrån sig nästa gång. Man var oslagbar även med ett par bommar ner.

Det handlar inte om att jag enbart vill ha hästar som gör jobbet själva utan att jag vill känna att jag gjort mitt jobb på marken så pass bra att jag är trygg i det system som vi sätter, även på tävling. Det handlar om att jag är beredd att ta smällen när den dyker upp men att jag inte lämnar något åt slumpen. Att jag älskar hästarna precis lika mycket efter både med och motgång. Att jag kan känna mig trygg i mina beslut, självsäker i att jag också kan, att det går, förr eller senare.

26
11080335_1137313306294652_3224698062869210017_o13833084_619485111543928_321542081_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s