Vårterminen 2017

Någonting som jag älskar är att planera upp inför den kommande säsongen. Älskar att kika på tävlingar, sätta mål och se hur det går att hålla dom. I år började säsongen väldigt tidigt och min förhoppning är att jag ska kunna starta i Södertälje den 29/1 trots att jag fick det här uppehållet som blev. Men antagligen rider jag bara en klass eftersom vi inte har hunnit träna så som jag hade velat och tänkt. Allt beror dock helt på hur jag känner mig i knäet när jag börjar rida om jag kommer till start.

Det är mycket tävlingar i början av året och jag vill ju gärna ut och fortsätta göra bra rundor. Starta fler LB/100cm och känna att det sitter. Få ordning på tempoväxlingarna så att jag inte tappar energin när jag försöker samla henne mer. Det vore ju roligt att hinna ta ett steg till upp innan hon blir såld men det beror helt på hur många som är intresserade. Vi kör på tills hon blir såld helt enkelt. Sedan hoppas jag på att kunna fortsätta tävla med någon annan häst senare. Pondus ska ju komma hem och ridas igång och säljas men om han vill tävla får se när han kommer igång igen.

Igår beställde jag hem ett par nya ridbyxor i och med att de klippte sönder mina på akuten. Så jag väntar på att de ska komma och de borde hinna komma innan det är dags att tävla om allt går som de ska.

Så min förhoppning är denna i början av året:
29/1 – Södertälje Ridklubb LC/90cm
11/2 – Katrineholms Ryttarförening LC/90cm & LB/100cm
19/2 – Kumla Ridklubb LC/90cm & LB/100cm

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s