Fredag

Jag tror att det var träningsvärk som jag kände igår när jag skulle gå och lägga mig. Mitt knä gjorde verkligen inte men inte ont som det har gjort förut och jag gissar på att det är övningarna jag har gjort för att stärka musklerna runt knäet. Jag gick nog lite för fort fram och körde direkt på steg tre istället för att ta det lite lugnt och börja med första steget eftersom jag tyckte det första var lite för lätt. Antagligen gör jag någonting rätt.

Planen idag är att jag ska iväg en sväng och sedan ska jag landa framför datorn och skriva ett gäng inlägg tänkte jag. Har några idéer som jag vill skriva om och jag tycker det är så skönt att lägga klara inlägg i utkastet som jag sedan bara kan publicera när jag inte kommer på någonting att skriva om, tips för er som publicerar många inlägg ena dagen för att sedan inte skriva någonting alls nästa.

Vi har haft nästan minus 20 grader här på natten/morgonen och nu ligger temperaturen på minus 14. Om jag ska vara ärlig så var det väl kanske i rätt tid som jag passade på att göra illa mig. För det finns inget värre än att rida i kyla. Jag fryser något enormt när jag rider och eftersom vi inte har ridhus så är det lite extra jobbigt att behöva rida till ridhus. Då kan jag sakna när vi hade ridhuskort på ridskolan och åkte dit om kvällarna, de var isolerat ridhus och jag kunde rida i t-shirt året om. Båda ridhusen jag rider i nu är oisolerade men det är ju varmare än ute åtminstone.

dsc_0412

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s