21.52

Och bara sådär så var den här söndagen slut. Det blev inget teoripluggande för min del utan istället ägnade jag två timmar åt att rensa hela min dator på bilder. Det innebar också att jag kikade i den gamla hårdisken och jag har så extremt mycket bilder så ni kan nog inte ens ana.

Jag hittade bilder från 2010-2013 och det var ca 14000 bilder.. och inte var det ordning någonstans. Mapparna var inte märkta med datum utan med namn, det betyder att jag hade säkert 20 mappar som hette tävling 1, tävling 2, tävling 3 osv. Jag är så glad att jag numer döper alla mappar efter datum så att de alltid hamnar i rätt ordning och att jag faktiskt kastar alla bilder som aldrig ens kommer att användas. För det tar verkligen enorm plats att de ligger 200 filer i original storlek i en mapp där man kanske valt ut 10-15 bilder och gjort iordning dessa till rätt filstorlek. Men nu är det rensat och det känns väldigt skönt! Sparat några enstaka mappar på min dator men nu fyller vi på med 2017s nya bilder istället. Ska försöka få med mig kameran ut till stallet någon dag och så fort jag får rida igen så kanske jag kan övertala någon att ta lite nya bilder i snön.

Sedan gjorde jag även en ny header till Hanna och Gretas blogg, för att komma till deras blogg kan ni klicka här. Det är Hanna som äger Adde som jag rider.

Planen för kommande vecka är att börja ta mina skötslar i stallet igen. Är ju fortfarande bara två hästar + fölet Galax inne och två på lösdriften så det går väldigt fort. Men det är ändå bra träning för mig att komma igång igen. Tänkte skura lite boxväggar imorgon om jag orkar. Man får passa på när man inte har någon häst att rida. Mot slutet av veckan hoppas jag på att kunna prova rida en ponny som står här där jag bor och fungerar det så kommer Gabina hem till helgen annars får vi hitta på någon lösning.

hannaochgreta01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s