sista dagen på årets första vecka

Veckan går redan mot sitt slut och idag är ingen vanlig dag för idag fyller min vän Ella 18år! Ella och jag har varit med om en del de senaste åren och äntligen är det hennes tur att bli 18. Henne kan jag ringa vilken tid som helst på dygnet och vi har många roliga minnen tillsammans. Tiden springer verkligen iväg. Jag tror att jag gick i kanske femman-sexan när vi träffades första gången? Igår kväll firade vi henne.

Planen för idag är att bara ta det lugnt. Rensa lite och faktiskt öppna körkortsteoriboken. Jag har inte rört den och det var ändå några år sedan jag tog introduktionskursen. Det är dags att ta tag i det nu för till våren vill jag ha körkort. Jag tycker inte att jag kör så hemskt längre utan det är snarare att jag inte känner mig trygg med körningen. Men det kommer väl ju mer jag kör. Men lite teori tänkte jag ta till mig idag.

Nästa vecka börjar jag greja i stallet igen och min förhoppning är att prova rida någon gång mot slutet av veckan. Bara prova och se hur det känns. Jag skulle ju egentligen vänta till efter den 19e men det känns så bra att jag gärna vill prova. Funkar det inte är det ju bara att hoppa av igen och nöja sig med det. Jag hoppas på att kunna ta hem Gabina till helgen och då måste jag ju hålla igång henne några dagar innan jag ska tillbaka till sjukgymnasten på torsdagen.

9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s