vecka två

Stallet är klart för denna dag och jag är redan hemma och kan ta det lugnt resten av dagen. Nu ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna. Gå upp på morgonen och göra någonting. Jag har haft lite för ledigt för min egen smak måste jag erkänna även om det varit välbehövligt för att mitt knä skulle få vila ordentligt. Men nu är jag redo för att komma igång. Jag hade utsläppet imorse, mockade och fixade innan jag tog tag och skurade boxväggarna. De behöver dock skuras en omgång till imorgon för idag gjorde jag bara grovjobbet. Därefter gjorde jag klart lösdriften.

Funderar över vad veckan ska bjuda på och vad jag skulle kunna skriva om. Nu återgår vi till vardagen igen och det innebär att jag kommer ha mina dagar i stallet igen, rida, mocka och fixa, och sedan vill jag försöka vikariera en till två dagar på skolan i veckan. Jag jobbar ju delvis i stallet vilket innebär att jag har tre dagar där jag ska sköta alla hästar och utöver det har jag mina egna skötslar med utsläpp och intag. Men behöver börja jobba lite extra igen för att kunna lägga undan sparpengar till senare.

dsc_0251
Foto: Milla Fager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s