onsdag

Imorgon ska jag få rida! Jag kan knappt vänta längre, ser verkligen fram emot det. Vilken häst jag ska rida kommer ni att få se sen. Hon stannar bara ett par dagar så jag passar på att rida då. Inte alls min storlek på häst men jag får prova ändå. Åker till stallet vid lunch imorgon så jag har sovmorgon. Får försöka ta någon bild på henne också så jag kan visa.

Idag kom äntligen mina ridbyxor som jag har beställt men givetvis så var de för små.. Så irriterande eftersom jag har ett par från samma märke i den storleken som sitter jättebra men dessa fick jag inte ens på mig så vi ska skicka tillbaka dom och ta en storlek större om det finns annars får jag välja ett par andra vilket är tråkigt eftersom dessa var riktigt snygga och har redan hunnit förälska mig i dom. Ska ju inte tävla än på några veckor men vill inte vara ute i sista minuten heller.

web3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s