Uppdaterat kanalen lite

skarmavbild-2017-01-11-kl-14-26-09

Jag har varit dålig på att uppdatera min youtube-kanal och det är väl främst eftersom jag varken tränat eller tävlat på ett tag. Tanken var ju att göra en tävlingsvideo under distriktsmästerskapet men vi vet ju hur det slutade(hade ju annars varit roligt med film från det). Men planen är i vår att lägga ut filmer från tävlingar och träningar varje vecka och även lite utanför det också.

Nu har jag åtminstone uppdaterat kanalbilden och det är ju ett steg åt rätt håll. Jag har även gjort en spellista med de hästar som är tillsalu och lagt den direkt under första klippet som alltid syns när man går in. Det för att det ska bli lätt att hitta klippen på de som är tillsalu. Håll utkik under veckan för jag hoppas på att kunna lägga upp film på ännu en ponny som är tillsalu som mellanlandar i stallet nu några få dagar!

Glöm inte att följa min youtube-kanal!

En reaktion till “Uppdaterat kanalen lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s