makeover

Innan ridpasset idag så fanns det en del att göra. Hon hade svansen släpande i marken så den blev nog nästan två decimeter kortare och jag fick hålla på ett tag innan jag fått ur rastaflätorna hon fixat i svansen. Manen kortades också av en hel del men fick ingen bild på hur det blev. Det blev iallafall kortare, hade väl egentligen behövt ryckas eftersom den var så pass tjock men jag är värdelös på att rycka så jag klipper eller tar mankniv. Jag gillar ju klippta manar, speciellt på lite tunnare manar, men det är ju en smaksak. Hon har vinterpäls så det räcker och blir över men den får hon nog behålla. Vi får börja täcka henne så blir den inte längre iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s