Torsdag 12.01.2016


Upp i sadeln igen. Som jag längtat. Planen var att rida en ponny som står här där jag bor men istället så kom Ponderosa till stallet igår så det blev henne jag fick prova mitt knä på. Hon ska inte bo kvar här nå länge alls utan ska vidare till samma tjej som har hand om Gabina just nu. Men jag får passa på att rida några få dagar åtminstone. Fick promenera henne till ridhuset då hon inte har några snösulor i och då chansar jag inte att rida i snön för då är risken för stor att de vrickar sig.

Mitt knä höll förvånansvärt bra! Jag red först med lite för långa läder och då kändes det lite för vingligt eftersom hon är liten och nätt i typen. Kortade upp dom så jag fick lite stöd för skänkeln och sedan red jag på. Kände ingenting även om jag inte gjorde något alt för hårt jobb. Men känns jättebra att det fungerade så bra. Jag känner ju av knäet ibland när jag ska lyft tyngre saker, slår i eller när jag vrider benet men annars går det helt åt rätt håll.

Ponderosa är Pondus avkomma, morfar är Veronas Bo-gi, som varit utlånad och nu ska hon säljas. Hon är en C-ponny, gått många LC och någon LB hoppning. Tror att hon fyller 9år i år. Okomplicerad men inte speciellt riden nu på slutet. Mycket att jobba på men vad jag sett nu så är hon väldigt gullig och trevlig med allt runt omkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s