Fredag 13.01.2017

Direkt efter jobbet så fick Ponderosa nya skor och snösulor, så himla skönt. Är livsfarligt att vara utan nu, då är det mycket bättre att ha de oskodda om man inte har sulor. Nu kan vi rida i snön imorgon. Vi lastade henne sedan och körde till ridhuset eftersom det var mörkt ute och inte så roligt att gå till ridhuset då. Hon fick gå lite hårdare idag och vi provade hoppa en sockerbit också. Hon har ingen kondis alls så nu ställer vi inte så höga krav på henne utan hon ska bara igång.

Imorgon går hon lite lättare i snön och på söndag anmälde jag henne till en pay and jump på Hallsta. Provar hoppa en LD bara för att prova. Hon verkar så okomplicerad och schysst så det kommer nog att gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s