LÅNG dag

Idag har vi fått mycket gjort men det har knappt funnits utrymme att andas. Imorse hade vi utsläpp och fixade stallet. Efter 10.00 någon gång begav vi oss mot Glada Hästen i västerås och provade ett par chaps som fick följa med hem. Lite tidig födelsedagspresent. Därefter åkte vi till Skästa och mötte upp de som har tagit hand om henne medan jag varit dålig. Vi lastade in henne och alla saker så fick hon följa med hem igen. Väl när vi åkt inser vi att passet blev kvar på skästa så vi hann bara till stallet, lät henne äta lite lunch, broddade ur och sedan fick vi åka igen. Åka till skästa och sedan till Enköping för att mäta henne klockan 15.00. Det gick superbra och hon stod verkligen så stilla och snällt. Åkte hem igen(och tryckte i oss lunch på vägen) och var hemma någon gång runt 16.30 och då fick alla eftermiddagsmat och hon blev broddad igen. Promenerade henne och Ponderosa sen i mörkret så att de fick röra på sig. Nu är vi hemma vid vid 18.00 tiden, phuu.

Imorgon tar vi utsläpp igen eftersom vi ska iväg efter 09.00 någon gång. Ponderosa hoppar 70cm och startar nästan som första start vid 10.00 på Hallsta Ridklubb. Anmälde Adde nu på eftermiddagen och har går 90cm ev också 100cm beroende på hur både han och jag känns. Sedan ska Gabina ridas efter det. Känner inte riktigt att jag följer sjukgymnastens rekommendationer om att jag skulle försöka vänta till efter den 19:e med att börja rida igen. Men det känns ju väldigt, väldigt bra och jag känner inte av något när jag rider.

7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s