Pay and jump 15/1

Tre hästar klara för idag och jag lovar er att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Jag har haft det bara efter att jag har ridit en häst så nu kommer det nog göra lite ont. Idag åkte vi med Ponderosa till Hallsta på pay and jump och lite sista minuten igår anmälde vi Adde. Ponderosa fick en rutin runda, hon behöver komma igång lite och hon har ju inte varit ute och hoppat på ett tag. Jag tror att hon tyckte det var väldigt roligt iallafall. Fick bättre flyt på banan än på framhoppningen.

Adde gick sedan 90cm och hoppade felfritt. En aningens fort tycker jag det gick men han var så himla glad och positiv så det får vi vara mycket nöjda med. Var trots allt längesedan jag red honom! Eftersom han gick så bra så valde vi att låta honom gå 100cm också, det har vi ju inte hoppat på länge och då gick han felfritt även där. Han tycker sig veta och kunna allt själv så ibland blir det lite stort och lite nära när han inte helt tänker till men han har så härlig inställning till hinder och det är ju det viktigaste! Rutinen kommer med tiden.

Gabina körde därefter till Vänsta för att ridas. Det var annorlunda att sitta upp på henne igen. Jag tycker att det är en speciell känsla att rida henne. Hon känns så villig, känslig och ambitiös på samma gång och det blir ibland lite mycket och då ska man hitta knapparna mitt i det. Jag rider väldigt lite med benen nu i och med knäet. Inte att det gör ont men jag är lite försiktig och försöker att inte driva för mycket. Så jag måste hitta ridningen på henne nu bara men det var så härligt att sitta på henne igen. Vi kände bara igenom allt idag och trimmar vidare i veckan! Ska bli så roligt att komma igång igen nu!

En reaktion till “Pay and jump 15/1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s