Måndag

Effektiv dag vill jag nästa våga mig på att erkänna. Utsläpp av hästarna på morgonen, mockade alla boxar, fixade maten och så vidare innan jag plockade in hästarna för lite ridning. Tog in både Gabina och Ponderosa samtidigt eftersom båda skulle ridas och sedan tog jag in Galax och Felizia också eftersom Galax ska börja vänjas vid att stå i egen box.

Började med att rida ut Ponderosa. Hon skulle bara gå lugnt idag och jag hade räknat med att hon skulle vara lite trött och stum efter hoppningen igår men hon var dunderpigg och var riktigt glad över att få komma ut. Hon är så himla modig, skrittar i full fart förbi allt som är farligt och när hon väl tycker något är läskigt går hon fram och kollar för att sedan gå förbi. Inte en tanke på att stanna eller vända runt. Red lite på en stig i skogen och sedan på grusvägen. Travade lite på en gräsväg och tog en galopp eftersom hon var så pigg. Bestämde att jag rider ut lite längre imorgon och galopperar henne mer.

Gabina fick även om ridas ut men hon kika lite på allt runt omkring. Längesedan vi red där och då var det minsann inte snö. Hon var duktig men vi tog det väldigt lugnt för skorna sitter inte så bra. Blev inga nya skor idag utan det blir nog på onsdag! Imorgon blir det en sväng till ridhuset så får jag försöka att trimma igenom henne lite och försöka att hitta knapparna igen. Det är så svårt att ställa om sig även om man känner hästan från början. Det tycker jag iallafall men det är något viktigt att träna på.

När jag hade ridit så fick jag hjälp av Johanna med lösdriften och då var klockan redan efter 13.00, så vi gjorde klart där och sedan gick vi in och åt lunch. Blev kvar inne tills dess att jag hade skjuts hem på eftermiddagen. Idag är det förövrigt min födelsedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s