Vecka 3

Måndag: Ponderosa rids ut. Gabina rids ut eller i hagen. Ponderosas tänder kollas eventuellt och Gabina skos också eventuellt.
Tisdag: Ridhuset med en utav hästarna, den andra rids ut/hagen
Onsdag: Ridhuset med en häst(den som inte var i ridhuset dagen innan), den andra rids ut/hagen. Beroende på skoning på måndagen blir det eventuellt skoning på onsdag. Några utav de andra hästarna ska verkas.
Torsdag: Rider båda om jag hinner, hur vet jag inte. Klockan 15.00 har jag rid hos sjukgymnasten i Köping. Går allt som planerat åker vi till Gränna på kvällen.
Fredag: Hämtar hem nya ponnyn! Vi försöker planera att vi åker på torsdagen så vi kommer iväg i tid på fredagen. Rider de som jag hinner när vi kommer hem igen.
Lördag: Ryttarsatsningen har träff på strömsholm under dagen. Rider på eftermiddagen.
Söndag: Ridhuset med Gabina.

Den här veckan planerar vi att hämta hem Xenona som hon heter, måste försöka hitta ett passande smeknamn till henne? Men det har varit lite svårt att få ihop allt. Jag skulle egentligen jobba fredag men jag får ta ledigt. Ponderosa åker antagligen till helgen också och det passar rätt bra om vi tar hem den här nya hästen. En av dagarna tänkte jag försöka hoppa lite när jag rider till ridhuset. Inte högt men för att känna av formen lite inför tävlingen nästa helg. Hinner antagligen inte med någon träning innan så vi får åka som vi är. Mer får ni veta allt eftersom. Ser verkligen fram emot den här våren som jag ska försöka fylla med så mycket häst som det bara är möjligt.

img_1590

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s