17.01.2017

Ponderosa: Uteritt i kylan. Idag frös jag riktigt när jag red henne. Blev inte så mycket trav och galopp för henne då det var väldigt halt så jag kunde galoppera lite på en gräsväg. Hon är så mysig eftersom hon är så tuff, pigg och framåt men utan att bli het eller stark. Man kan vara mjuk i handen utan att oroa sig att hon ger sig iväg även om hon är väldigt framåt hela tiden och bara visar med hela kroppen hur mycket hon vill galoppera.

Gabina: Skrittade till ridhuset för att trimma på lite bockar. Johanna var med och hjälpte mig lite. Hade tre bockar på medellinjen och red serpentiner över dom. Hon var lite svår i början men det gäller bara att vi rider ihop oss igen. Hon blev iallafall riktigt fin mot slutet och jag behöver tänka på att bara vänta ut henne och inte rida iväg henne när jag ser att vi kommer fel, utan låta henne upptäcka det och rätta sig. Speciellt när det bara är sockerbitar, på hinder och på tävling kan jag få tillåtas att lägga mig i mer men nu behöver vi träna lite på det här istället.

Längtar verkligen ihjäl mig efter den här tävlingssäsongen! Längtar efter att plocka fram kavajen, putsa stövlarna och knoppa! Jag måste köpa mer snoddar också upptäckte jag idag.

img_06803

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s