Två anmälda tävlingar

Som jag längtar efter att få tävla nu. Första starten blir i södertälje v.4, alltså redan nästa helg. Är fortfarande anmäld till både LC och LB och känns allting bra så kommer jag att starta båda klasserna, om det inte känns bra i veckan så av-anmäler jag LB och rider endast en klass men jag hoppas jag kan starta båda klasserna.

Anmälde även till Örebro som har tävling veckan efter, v.5. Då anmälde jag också LC och LB. Sitter och kikar på TDB varje dag för att se vad jag skulle kunna starta. Efter örebro blir det en veckas uppehåll sedan planerar jag att åka till Kumla och starta henne, den tävlingen är dock inte öppen ännu så det bestämmer jag senare. Sedan dröjer det nog lite innan det blir någon mer start.

Vad jag längtar mest till är egentligen bara pysslet dagen innan. Mornarna man gör iordning allt, knoppar, packning och putsning. Jag älskar att fixa med sådant. Göra hästen redo för tävling och komma in på banan lite extra fin. Älskar att rida in på banan och vara lite lagom nervös, som jag faktiskt varit när jag ridit avd.B, det är inte lika viktigt på något sätt. Jag har annars blivit så himla nervös inför mina starter men i avd.B känner jag mig tryggare och det är målet för i vår. Hitta tryggheten även på banan. Jag ska stega alla linjer och lära mig sätta den där galoppen som behövs, rida framåt och inte fastna i handen. Fokusera på mitt eget huvud och lämna vinnarskallen hemma för en gångs skull!

2017 sätter jag fullt fokus på att göra felfria och bra rundor!

img_07599

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s