Bilen rullar mot Gränna 


Nu är vi påväg. Stallet på förmiddagen med allt fix, red ingen häst idag för Ponderosa gick så bra igår och ska inte gå för hårt nu när hon är under igångsättning. Gabinas skor har suttit så dåligt att jag inte vågat rida. Idag blev hon skodd efter lunch så nu ska vi rida imorgon. 

Var på rehabenheten i Köping på eftermiddagen och kollade mitt knä. Allt är nästintill bra nu. Inte helt liksidig ännu men styrkan i knäet är mycket mycket bättre. Har fått lite nya övningar att träna på och nu får jag köra på som vanligt. Ta det lite lugnare de dagar jag är svullen men nu är risken så liten för att skadan ska gå upp igen. 

Nu rullar vi mot Gränna och imorgon åker vi hem med nya ponnyn. Ska bli så himla spännande! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s