Anmälda starter

29/1 – Södertälje Ridklubb
LC och LB

5/2 – Örebro Fältrittklubb
LC och LB

19/2 – Kumla Ridklubb
LC och LB

Målet nu är att plocka lite felfria ritter och samla rutin för Gabina. Tre tävlingar såhär tidigt på året känns ovanligt. Det brukar kännas som att man hinner göra max en start innan mars men nu finns det många tävlingar tidigt på året. Inte mig emot. Planerar att starta LC och LB på nästan alla tävlingar nu i början för att sätta några nollor i LB. Kanske se om det finns någon LB+5 lite senare att prova på.

Just nu är det bara Gabina som ska tävla, iallafall vad jag planerat för, sedan får vi se. Senare i vår hoppas jag på att komma ut på Pondus igen och kanske ännu senare på någon Pay and jump med Mona men vi tar en sak i taget och ser vad som händer.

13833084_619485111543928_321542081_o

2 reaktioner till “Anmälda starter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s