slutet på veckan

Lördagen spenderades på strömsholm med ryttarsatsningen. Kommer ett eget inlägg om det imorgon tänkte jag. Lite tankar och tips som jag fick med mig från den här delkursen. Ridhuset blev det för Gabina på kvällen. Ponderosa provades på förmiddagen av Matilda som ska ha henne ett tag så hon får komma igång ordentligt. Sedan blev det mat och bio vid 21.00 tiden med Ella så jag hann inte ens logga in här.

Idag blev det sovmorgon, första på hela veckan. Stallet åkte jag till vid lunch och red ut både Gabina och Ponderosa. Mona pysslades om, lyfte hovar och så vidare. Vi tar det väldigt lugnt i början och lär känna varandra så att det sa gå lätt sen. Hon verkar trivas väldigt bra med allt runt omkring. Social och pratig, riktigt mysig och cool tjej. Firade mig på kvällen med lite fika och gäster som kom över.

Imorgon är det dags att planera för veckan. Räkna ner till tävling. Gabina ska till ridhuset imorgon och hoppa lite inför helgen. Rider Ponderosa om jag hinner, hon ska inte gå varje dag med mig eftersom jag är lite stor och hon inte har så mycket kondis och ork ännu. Mona ska vi fortsätta att pyssla med. Kanske kapa av manen på henne om jag hinner.

argonaweb
Argona, Mantorpsryttarna -våren 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s