svar på kommentar:

Hur går det till nu när du ska tävla ponny?
Du är väl ”för gammal”? 😊

svar: Ja det stämmer att jag är för gammal 🙂 Det är 20år gräns på att tävla ponny så därmed red jag mitt sista år 2016. Men eftersom Gabina ännu bara är 6år gammal så går hon i vilket fall avdelning B, Clear round klasser, och där får man vara hur gammal man vill. Så det är det jag planerar att rida på Gabina i vår.

Sedan kan man också tävla ponnys som storhästar, då får man rida på tid, men Gabina går ju även avdelning B som storhäst då hon är för ung. Det går dock att kvala henne via felfria rundor på en viss höjd så att hon får starta avdelning A som storhäst med mig. Med en ponnyryttare hade hon kunnat kvala med felfria rundor för att få rida på tid i avdelning A men för mig måste hon då alltså gå som storhäst eftersom jag är överårig. Skulle jag rida en äldre häst så får jag starta den hästen i avdelning A som storhäst direkt utan kval.

14620098_10208139063822501_1418112307_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s