25.01.2017

Dagarna går i ett och enda gången man får andas är om kvällarna. Idag var jag inte lika effektiv som igår men det var mycket annat som skulle göras idag och tiden sprang iväg.

Gabina reds i hagen idag. Det kändes inte tillräckligt bra för att galoppera så vi travade mest och hon gick riktigt bra ändå. Hon var pigg och framåt men lyssnade väldigt bra på hjälperna och kände sig för på underlaget. Ponderosa red vi till ridhuset och hon var en tickande bomb från att jag satt upp fram till slutet av passet i ridhuset. Hon var riktigt laddad. När hon fått bli av med den mesta energin så hoppade jag några sockerbitar och det gick bra. Hon behövde nog bara få ur sig lite för att komma ner på jorden igen.

Mona fick sadel på sig idag igen och gjorde det galant. Hon är lite misstänksam men otrolig snäll och välvillig. Hon vill göra rätt och vi berömmer henne massor med klappar och kli. Hon tycker det är riktigt mysigt att bli kliad men vill gärna sitta i knä. Det får vi träna vidare på men inte just under själva sadlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s