Shopping

Äntligen nya ridbyxor.. Har varit så mycket krångel. Började leta ridbyxor när mina klipptes sönder på akuten och då beställde vi men då fanns inte rätt storlek osv osv. När jag sedan hittade ett par så fick jag hem dom och kunde inte ens få på mig dom. Var den storleken som jag har på mina andra Animo ridbyxor men det var ingen strech alls i dom och de gick inte ens över låren. Fick då leta vidare eftersom de inte fanns i en större storlek.

Hittade ett par andra och valde då en större storlek från början och de kom hem idag. Dessa var det dock strech i och då hade jag kunnat ta en mindre storlek men nu tänker jag inte krångla mer och behåller dessa. De sitter ju bra men kommer behöva skärp kände jag ganska snabbt. Tyckte iallafall att dessa var riktigt fina och nästan finare än de jag hade tänkt mig från början. Ibland är det tur att hamna på akuten, annars hade jag inte haft några nya till den här säsongen om man ska se det positivt.

img_2086

2 reaktioner till “Shopping

  1. Hej, denna fråga kanske är lite känslomässig och om den nu är det så är det inte alls meningen att den ska såra eller göra dig ledsen på något sätt. Hoppas du förstår det, för din blogg och du är grym!

    Jag undrar hur ditt liv som ryttare hade sett ut nu om Krypon fortfarande levde ch om han inte blivit dålig från hela början, skulle vara jättekul om du ville svara men vet att det kan vara känsligt så det är helt okej om du inte gör det =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s