Fullbokad lördag

Igår var det en lång dag med hästar från morgon till kväll. Utsläpp och stalljobb på morgonen. Red Gabina och Ponderosa tömkördes av Johanna. Efter stallet blev jag hämtad för att rida Adde i ridhuset. Så vi lastade och åkte till Åskebro. Han skötte sig riktigt bra och jag tycker att jag fick ordning på sidorna lite. Han blev iallafall mer liksidig efter massa trav och jobb med ställning åt olika håll. Man får verkligen ställa över försiktigt för att inte tappa jobbet. Var inte hemma förrän efter klockan 21.00 och då skulle jag duscha och sen sova.

Idag blir en lika lång dag känns det som. Den börjar lite senare bara. Idag är det provridning på Adde klockan 11.00 och jag blir hämtad innan 9. När jag kommer hem därifrån ska jag äta och packa lite innan jag åker till Gabina. Hon ska ridas, allt ska packas och sedan sover jag kvar där för att kunna ta utsläppet extra tidigt imorgon, eftersom stallet och lösdriften måste vara klart innan vi ska åka till tävlingen vid klockan 07.00. Nu är det bara att vänja sig igen vid tävlingsmornar och att vara uppe kvällen innan och pyssla. Men längtar gör jag verkligen.

Idag flyttar Ponderosa också så då får vi en häst mindre i stallet ett tag. Hon ska stå hos samma tjej som tog hand om Gabina när jag var dålig och inte kunde rida. Så då kommer Ponderosa få någon mindre på ryggen och hon kommer kunna få lite bättre kondition. Tror det blir väldigt bra även om jag kommer att sakna henne mycket.

8
Kungsörs Ridklubb sommaren -16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s