v.5

Måndag: Gabina skritt/jogg beroende på underlag.
Tisdag: Gabina ridhuset/rids ut, dressyr.
Onsdag: Gabina rids ut/ridhuset, dressyr.
Torsdag: Gabina hoppträning.
Fredag: Gabina rids ut/ridhuset
Lördag: Gabina jogg
Söndag: Tävling Örebro Fältrittklubb. LC-LB med Gabina och Adde.

Så ser veckan ut för Gabina. Beroende på underlag kommer hon ridas ute eller i ridhuset. Givetvis inte alla dagar i ridhuset men är det bara isgata finns inte mycket till val men eftersom vi måste rida till ridhuset kan man rida ut en sväng efter för att göra någonting mer. Årets första hoppträning på torsdag och sedan toppar vi det med tävling i helgen med både Adde och Gabina i Örebro. Har en bra känsla inför helgen. Planen är att hinna med även Adde på onsdag för att rida något innan helgen.

Mona pysslar vi med varje dag men somsagt vi kommer inte längre med henne förrän vi lyckas longera henne och hon kan börja röra sig ordentligt i hagen. Nu är det bara is i hennes hage som jag grusat på de värsta ställena. Hästarna är lite o-stimulerade och överladdade för tillfället så vi gör sådant som hon kan och försöker att göra det så okomplicerat som möjligt. Vi vill inte riskera att något händer på grund av att hon är laddad. Vi ger henne även väldigt mycket kraft för att få upp henne i vikt eftersom hon äter de bättre än hösilaget. Så även om det är låg energi i kraftfodret så blir det ändå överskott när hon inte har någonstans att göra av energin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s