Motivationen har nog aldrig varit bättre

Jag är verkligen så nöjd med min tillvaro just nu. Jag är oerhört tacksam för de fina hästar jag fått låna genom åren och även för de hästar som står i stallet just nu. Det är en riktig motivationsboost att åka till stallet varje dag och veta att vi hela tiden jobbar mot nya mål och ser en stadig utvecklingskurva med Gabina. Vi har ett fungerande upplägg för henne och våren ser lovande ut samtidigt som personer nu har fått upp ögonen för henne.

Vi går mot ljusare tider och mornarna känns inte lika långa och mörka längre. Jag känner mig istället fylld av energi och önskar att jag hade fler hästar att rida hemma på dagarna, och det kommer jag att ha med tiden. När jag sitter upp i sadeln och det är isgata och minusgrader så känner jag mig motiverad att skritta till ridhuset för att fortsätta att träna på tempoväxlingarna och övergångarna som inte riktigt sitter, men som utvecklas för var dag som går. Jag känner mig motiverad att gå upp tidiga mornar för att frysa om händer och fötter -för att jag vet att det ger mig något. Det ger mig en meningsfylld vardag och det för mig närmre de mål som vi har satt upp för hästarnas framtid.

Jag känner ingen saknad efter att jaga placeringar utan bara löjligt motiverad av att reda ut problemen vi stöter på och lära oss att prestera som bäst när det gäller. Tänk att hästar och ridning kan vara så himla roligt! Varje häst har sin egen framtid beroende på hur mycket tid man väljer att lägga. Hur mycket engagemang och vilja man har att erbjuda. Efter helgen med Gabina så har jag verkligen insett vilken otroligt kapabel häst jag sitter på och det har bara gjort det hela mycket roligare.

Lycka är verkligen att älska det man gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s