Felizia och Galax (TILLSALU)

Händelserik dag blev det idag för oss. Efter att stallet var klart imorse så lastade vi på hästarna på transporten och körde dem till ridhuset. Allt gick bra och nu har Galax åkt transport och varit i ridhus för första gången vilket han tyckte var mycket roligt att galoppera i full fart. När hindren kom upp visste både han och Felizia vad som skulle göras.

Galax är 6 månader gammal nu vi löshoppade någon gång i somras och såg redan då vilka framben han har. Idag visade han det igen! Tänk vilken ponny detta kommer att bli i framtiden! Inga dåliga bakben har han heller men det fick jag inte på bild.

Knäppte kort och filmade något språng men det är så mörkt i ridhuset att det blir svårt att fota men nu vet jag åtminstone att det går men högsta ISO. Har bara blivit suddigt när jag försökt tidigare för jag brukar inte vilja ha högt ISO och då har jag för lång slutartid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s