Fredagmorgon

Godmorgon!
Fredag morgon och dagens planer är att jag ska jobba på skolan 7.30-16.00 och därefter ska jag ut till stallet. Har bestämt mig för att promenera Gabina, pyssla och låta henne stå med Back on track på i stallet istället för att försöka att rida ut i mörkret. Kommer ju ut till stallet vid 17.00 tiden om jag slutar 16.00 och då är det mörkt. Tänkte att jag kunde passa på att pyssla lite extra med både henne och Mona idag då. Hinner jag måste jag städa lite i sadelkammaren. Har slängt alldeles för mycket saker på golvet men det blir tyvärr lätt så i stressen och speciellt när man har hela sadelkammaren för sig själv.

Skönt med fredag och att veckan går mot sitt slut. Tävling på söndag och jag längtar som vanligt. Det är så otroligt roligt och motiverande att träna och tävla nu när vi har mål och planer för den här säsongen. Känner mig trygg inför starterna men också redo att stryka mig om känslan skulle säga annat. Med Gabina är vi noga med att allt ska stämma nu i början av säsongen när vi fick en liten paus från varandra i julas.

Med Mona är det fortfarande lite pyssel i och med att det är isgata i hagarna och hon är lite utav en tickande bomb samtidigt som hon är väldigt stabil. Idag fick hon stå inne på morgonen för det var så halt i hennes hage och så fick hon gå ut några timmar senare men hon tar det så bra och är glad för sällskapet hon får utav oss. Förhoppningsvis tar vi fötterna på henne nästa vecka och sedan ska vi fortsätta med sadel, longering och hängande innan vi sitter upp. Vi vill inte riskera bakslag på grund av att hon har överskottsenergi.

3
Längtar efter detta väder! Inte för varmt men inte för kallt, precis lagom vår/höst-väder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s