Dagens planer:

Veckans enda sovmorgon är gjord och imorgon laddar vi för tävling. Idag ska Gabina ridas till ridhuset eftersom det har frusit på igen och det inte finns någon snö. Hon ska joggas lite lättare inför imorgon, tempoväxlingar och övergångar för att känna att vi har lite koll på det. Inte hoppat sedan förra tävlingen men det går nog bra ändå.

Allt ska putsas och packas. Tror att vi kör transporten till stallet redan ikväll så att jag hinner packa den idag istället för imorgon bitti. Det är mycket smidigare att göra så. Gabina ska även snyggas till inför imorgon. Men knoppar gör jag samma morgon eftersom de annars kan bli rätt fula om de sover med knoppar. Förut knoppade jag alltid kvällen innan när jag hade Krypton, men han hade så bra man att knopparna satt som sten även dagen efter. Man knoppade bara de två sista knopparna längst mot ryggen samma morgon som man skulle åka.

Imorgon börjar tävlingarna först vid 10.00 och jag startar andra klassen så jag gissar på att vi åker vid 9.00 tiden, det var få starter under dagen också så blir en kort dag. Ska kolla lite mer på startlistan senare och bestämma mer exakt men vill vara där i god tid och det är en ny klubb för oss så vi ska hitt dit också.

Uppdaterar mer under eftermiddagen.

dsc_0199

En reaktion till “Dagens planer:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s