Måndag

Jag som satt och började känna mig lite stressad över att jag inte hunnit uppdatera ordentligt men det visade sig att jag hade ett tidsinställt inlägg från för två veckor sedan som jag lagt att det skulle komma upp just idag så det passade bra. 

Måndag och ny vecka! Känns bra. Denna måndag började i stallet. Jag var helt slut så det tog tid att bli klar i stallet imorse. Alla grindar hade frusit och snön låg vit över gården när jag kom. Härlig känsla trots allt. Efter att jag fått ordning på stallet grejade jag med utrustningen från igår som låg slängd i sadelkammaren. Jag försöker ju att hålla tävlingsutrustningen lite renare än vad jag gjorde förut och det fungerar bättre än väntat.

Gabina fick en promenad i skogen efter gårdagen. Det tyckte jag att hon förtjänade med tanke på hur fin hon var. Vi planerar att rida hela veckan om planen håller. Veterinären ska ut och kika någon dag men vet inte om vi tar det innan nästa tävling eller efter. Beror på hur mycket tid hon har över. Måste få upp konditionen på henne så ska till ridhuset och galoppera henne ordentligt någon dag, får försöka ta det en-två dagar i veckan tills vädret tillåter annat.

Gjorde klart ute hos stona på lösdriften och följde sedan med på långpromenad till strömsholmsslottet med hunden. Ganska lagom dag för min smak. Ingen ledig stund men roligt att planera för våren gällande hästarna samtidigt som man är ute och går. Det ska bli så roligt att få hem Pondus igen och se vad som går att hitta tillbaka till. Han ska ju även han säljas men vi vet inte riktigt vart vi står efter ett års vila och nu när kastrationen har lagt sig ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s