Vecka 6

Det är svårt att lägga upp veckan nu eftersom det är svårt att förutsäga vädret men jag vet att det ska vara dåligt väder som det ser ut nu men självklart måste hästarna ridas ut ändå. Ser jag att det är bra väder ute och inte halt så kommer jag rida ut oavsett vad jag planerat tidigare eftersom man aldrig vet hur vädret ser ut. Blir det många dagar i ridhuset så kan jag inte trimma dressyr varje dag utan då måste jag ta dagar där jag rider utan större krav på samling för det orkar hon inte riktigt än. Då får man fokusera på kondition genom att ligga längs spåret i en lugn galopp för att sedan skritta ett tag och ta galopp igen, och sedan göra om och om igen. Det tar 15minuter att skritta till ridhuset så är det en perfekt väg att skritta fram och av på. Hinner vi lägga in lite markarbete i veckan så gör vi det men vi får se helt enkelt hur veckan kommer att bli.

Måndag: Promenad
Tisdag: Galoppträning ridhuset
Onsdag: Jobb → 16.30, ridhuset på kvällen
Torsdag: Uteritt/dressyr ridhuset beroende på underlag
Fredag: Uteritt/dressyr ridhuset beroende på underlag
Lördag: Galoppträning ridhuset/ute beroende på underlag
Söndag: Uteritt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s