08.02.2017 – Lång onsdag

Jobbade på skolan idag från 08.00-16.30. Jag trivs väldigt bra både på skolan och i stallet men det är ett helt annat tempo i skolan än i stallet där jag kan lägga upp planen för dagen så som jag själv vill + att jag kan rida den tid som passar mig mitt i allt även om jag aldrig blir helt sysslolös. I skolan är det full fart hela tiden och det tar mycket energi att vara där även om det är roligt.

Åkte till stallet strax innan 18.00 och tog in hästarna, Johanna hade gjort stallet förutom uteboxen som Mona står i så den mockade mamma medan jag gjorde iordning Gabina för att åka till ridhuset. Vi lastade henne och körde till Vänsta. Mycket energi hade hon och jag la mycket jobb på galoppen idag. Först runt fyrkantsspåret i lätt sits och ställde utåt på långsidorna och inåt på kortsidorna. Sedan tempoväxlingar där jag ökade först för att sedan samla på en liten volt och sedan ökade ur volten igen. Hon blev riktigt fin tycker jag. Man märker sådan skillnad från gång till gång vilket är jätteroligt.

Hemma i stallet igen vid 20.00 tiden och då kvällsfodrade vi och pysslade lite snabbt med Mona i boxen. Imorgon har jag morgonfodringen. Gabina och Felizia ska ridas är planen. Tänkte sätta sadel på Mona också. På eftermiddagen ska jag rida Adde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s