reservlista på TDB

Jag glömde helt bort att anmäla till strömsholms hemmatävlingar som är nu om ett tag. Så himla surt att anmälan öppnade igår kväll och jag anmälde i förmiddags och det är fler före mig i reservlistan än vad klassen har starter. Tråkigt att jag helt hade glömt bort det när det är så himla nära. Hade tänkt rida LC-LB på fredagen och en LB på lördagen men då får vi se om jag då eventuellt kommer med LB:n på lördagen.

Nu ska jag gå igenom TDB ikväll och kolla vilka datum tävlingarna öppnar så att jag är beredd att anmäla. En del tävlingar är ju mer populära än andra. Jag behöver inte åka på större tävlingar men jag vill ju gärna åka till tävlingsplatser som har bra möjligheter till att rida fram och då blir det ofta regionala tävlingar istället för klubbarna runt omkring som har mycket lokala tävlingar i vår. Och för tillfället har jag ju bara en häst att tävla.

Vi får se hur det blir. Jag får vara snabbare att anmäla och kika på hur resten av hösten ska se ut. Hoppas bara jag kommer med till en klass åtminstone.

skarmavbild-2017-02-08-kl-17-27-19dsc_0199

En reaktion till “reservlista på TDB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s