Tacksam för den vardag jag lever i

dsc_0661

För några månader sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig att det skulle kännas såhär bra. Jag hade några månader där jag på ett sätt kände mig ganska trött på hästar, eller kanske mest på att hästar alltid innebar en klump i magen. För hästar är ömtåliga, och jag lånar hästar, det är ännu mer ömtåligt. Att ha sönder en egen häst, det hamnar på sitt konto, men någon annans ögonsten -hur är det förlåtligt om den går sönder? Oavsett försiktighet, oavsett hur mycket kärlek och tid man lägger på den hästen.

Jag är så himla glad över hur min vardag ser ut. Möjligheten att faktiskt jobba delvis med det som jag älskar och kombinera det med det som ändå måste göras. Att kliva upp på morgonen och veta att hästarna väntar på maten i stallet, det känns otroligt motiverande -även en kall vinterdag. Jag längtar såklart till våren men det är härligt att se hur bra det blivit ändå. Jag har flera hästar att rida om jag så vill, jag kommer ha flera hästar tillsalu i vår och jag känner mig lugn över tanken att en häst så småning om kommer att försvinna från mig, eftersom det är det jag är inställd på. Då är jag mentalt redo för kommande utmaningar även om jag mer än något annat skulle vilja behålla de allihop. Men jag vet också vad som väntar i höst.

Jag älskar mina dagar i stallet där jag kan pyssla hela morgonen med mockning, packa påsar, greja på lösdriften och fixa foder för att sedan äta lunch och rida därefter. Blir det bara bar mark så kommer jag hitta motivationen att snabbt komma upp på ryggen på Mona. Det är en riktigt spännande vår som väntar.

Jag ska helt klart bli bättre på att dokumentera. Fota mer och uppdatera mer. Ta med mig kameran till stallet även de dagar där inte någonting speciellt blir gjort. Bara för att jag kan och för att någonting fint skulle kunna fastna på bild. Nästa tävling ska jag filma mer än vad jag gjort hittills för det vet jag att det är flera som har önskat sig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s