Harriets tagelsmycken


Harriet som äger Mona har under ett par år gjort smycken utav tagel. Nu när vi var där sist så fick jag med mig ett par lyckoänglar hem som snabbt kom till användning. Numer är det många som säljer dessa änglar och jag hade ett par hemma redan men nu tog jag lite andra färger och satte på tränsen som inte hade. Nu har varje träns hemma i stallet ett eget smycke som lätt kan lockas av och på beroende på vilken färgkombination man vill ha för dagen. Jag har som sagt andra från tidigare som jag satt på lädergrimmorna.

Klicka här för att komma till tagelsmycken på Facebook. Där kan du kika på egna smycken av tagel och även se fler bilder på dessa änglar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s