12.02.2017

Kort stalldag för min del idag men väldigt skönt på något sätt. Fick sovmorgon, första den här veckan. Gabina reds till ridhuset idag eftersom det är fryst i marken. Hon var jättefin idag. Mycket tempoväxingar som varje ridpass och idag kändes det som att de började sitta. Nu kunde jag räta upp mig och hon kortade sig. Men vi jobbar hela tiden på att hon ska galoppera med tryck i galoppen och inte parkera i det lugna tempot utan verkligen trampa på med energi. Det är en ständig process men vad det är roligt!

Sedan tog jag in Mona i stallet idag. Hon står i uteboxen och har bara varit inne i stallet en gång innan och då tyckte hon det var jätteläskigt. Idag gick vi in och hon stod så snällt. Hon fick kika och lukta på sakerna runt omkring först och sedan stod hon still medan jag borstade och tvättade bakbenen. Först stod hon lös och sedan provade jag att sätta fast henne när hon stått där ett tag och jag märkte att hon började slappna av. Hon har stått uppbunden men aldrig hos oss. Vill inte binda upp henne om hon är osäker ifall hon slänger sig. Därefter tog jag in resten av hästarna.

Imorgon har jag utsläpp och sedan jobbar jag på skolan. Tanken är att Gabina ska till ridhuset imorgon och kanske hinner lägga på sadel på Mona. Det beror på vad klockan hinner bli. Det ska bli plusgrader i veckan om min mobil visar rätt och då hoppas jag på att kunna rida ut större delen av veckan och sedan avslutar vi med tävling på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s