Hästarna i stallet

13833084_619485111543928_321542081_o
Namn: Gabina (sto)
Född: 2011
Stam: Gasque RP 165 – samurai
Kategori: D
Ägare: Johanna Perman

Gabina lånar jag under tiden som hon är tillsalu och kom till oss i juni förra året. Det är henne som jag rider och tränar och som jag skriver mest om här. Hon debuterade på hoppbanan med mig i somras och har startat felfritt LB/100cm hittills. Även gått LB:1 dressyr och P80 fälttävlan. Planen var att debuterade LA:1 i vintras men då krockade vi som sagt på framridningen och fick stryka oss. Gabina är en väldigt enkel och snäll individ med mycket motor i sig. Känslig och lyhörd att rida och har ett stort hjärta.

dsc_0665
Namn: Xenona aka Mona (sto)
Född: 2013
Stam: Gizmo BRP 21 – Amiral
Kategori: D
Ägare: Harriet Johansson

Mona som hon kallas är senaste tillskottet hos oss. Även hon ska säljas i framtiden men planen är att hon ska ridas in innan hon läggs ut på annons. Hon vad vi har märkt hittills en väldigt snäll och enkel individ som vill göra rätt. Mer om henne kommer ju mer vi lär henne.

dsc_0448
Namn: Felizia (sto)
Född: 2005
Stam: Feno Me RP 137 – Urbino
Kategori: C
Ägare: Lena Storvik

Felizia står i stallet och är fostermamma åt Galax som sorgligt nog förlorade sin mamma i höstas. Hon står annars på en ridskola i Solna men fick komma hit och ta hand om Galax. Hon är hur snäll som helst och går med på vad man än ber om. Har fått börja rida henne lite nu mot slutet för att hon ska komma igång innan hon flyttar hem igen.

dsc_0404
Namn: Galax (hingst)
Född: 2016
Stam: Gasque RP 165 – Cordo
Kategori: (D)
Ägare: Johanna Perman

Galax föddes i augusti förra året och efter fölningen blev hans mamma dålig. Han är helt underbar och riktigt mysig att hålla på med. Mycket attityd, tuff och modig. Älskar att löshoppa och rör sig riktigt bra. Blir D-ponny som det ser ut.

dsc_0651
Namn: Gasque RP 165 (hingst)
Född: 2005
Stam: Veronas Gerswin- Urbino
Kategori: C
Ägare: Lena Storvik

Gasque är pappa till Galax, Ganza och Gabina som står i stallet och går enbart som avelshingst. Otroligt snäll, mild och försiktig samtidigt som han är modig och klok. Tävlade som unghäst och gått LA men har de senaste åren bara gått i avel.

dsc_0762
Namn: Ganza (sto)
Född: 2013
Stam: Gasque RP 165 – Silbersee
Kategori: Storhäst
Ägare: Johanna Perman

Ganza är står på lösdriften och är dräktig med Little Finnigan de la Praz.

dsc_0772
Namn: Cruachan aka Kråkan (sto)
Född: 1996
Stam: import irland
Kategori: D-ponny
Ägare: Johanna Perman

Kråkan kom i våras och står på lösdriften och är betäckt med Gasque. Hon har som ung gått svår internationell hoppning(135cm).

3 reaktioner till “Hästarna i stallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s