13.02.2017

Det är långa dagar när man håller på med hästar. Morgonfodring och utsläpp vid 06.00 imorse och sedan lite frukost hemma innan jag åkte till jobbet. Upptäckte väl där att jag hade fått fel tid så började med barnen först vid 8.30, inte 7.30 och det innebar att jag slutade vid 17.00.

Var i stallet efter 18.00 och gjorde klart Gabina för att kunna åka till ridhuset. Hade fått hjälp att fixa stallet under dagen så det enda som skulle göras vad Monas box ute och den gjorde mamma medan jag borstade. Åkte iväg till Hultet och red ett pass där. Lite trött var hon idag men ändå väldigt fin. Hon gjorde det jag bad om men det kändes att vi red i ridhuset igår också. Hon somnade nästan när vi sadlade av. Vid 20.00 tiden var vi tillbaka i stallet och jag packade in och gjorde det sista, samt kvällsfodrade innan vi var påväg hem vid 21.00.

Det är minst sagt intensivt men himla roligt när det går bra. Håller man bara igång och inte segar ihop mellan jobb och stall så brukar det gå väldigt bra. Jag blir lätt gärna lite seg och trött efter en lång dag eftersom det är någonting hela tiden, mycket ljud och mycket spring. I stallet får man lite tid att slappna av men det tar fortfarande kraft och ork.


Anmälde mig till en tävling i Södertörn v.10 men lutar åt att jag stryker den och startar henne på en storhäst-tävling istället i Eskilstuna. Mycket att fundera på men utbudet blev betydligt större när jag insåg att jag kan starta henne där istället.

En reaktion till “13.02.2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s