Vecka 7

Måndag: jobb →16.30, rida Gabina i ridhuset.
Tisdag: Rida ut/skritta ut beroende på underlag. Hovslagaren till Mona.
Onsdag: Ridhuset med Gabina, ev lite hoppning inför helgen
Torsdag: Rida ut Gabina. Hoppträning med Adde på kvällen.
Fredag: Vid bra underlag – längre uteritt med ordentligt jobb annars ridhuset efter jag ridit ut en sväng.
Lördag: Ryttarsatsningsträff i strömsholm större delen av dagen. Lutar åt att mamma går ut och går med Gabina för jag kommer antagligen inte hinna åka till stallet.
Söndag: Tävling – Kumla Ridklubb LC och LB med Gabina.

Såhär ser veckan ut vad jag tror. Allt hänger lite på hur underlaget ser ut eftersom jag gärna vill rida ute men eftersom hon kommer att vila på lördag så måste hon gå resten av veckan. Idag måste hon gå i ridhuset eftersom jag jobbar och då hinner det bli mörkt ute och då vågar varken hon eller jag rida ut någon ordentlig runda. En av dagarna ska hon ta några språng också om det inte blir så att hon åker på träning hon också på torsdag men det tror jag inte. Eventuellt åker Felizia hem i veckan och hinner jag rida henne något mer så ska jag passa på att göra det innan hon åker.

Det ser ut som att det ska bli plusgrader varje dag den här veckan, dock minusgrader på natten. Men då går det åt rätt håll iallafall. Ska det vara kallt så ska det åtminstone vara snö så att det inte blir fryst, hårt och knöligt överallt. För då blir ju ridhus enda alternativet om man vill träna och tävla. Det funkar inte att åka till ridhus en dag i veckan och skritta/jogga resten om man vill att det ska bli bra. Då får man antingen åka fler gånger eller skjuta på tävlingarna tycker jag. Men just iår känns det som att det varit isigt alldeles för länge. Förra året vid den här tiden gick det till och med att rida i paddocken och ute också såklart.

dsc_0631dsc_0371

2 reaktioner till “Vecka 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s