New in – Hopplatta

Idag kom denna på posten. Beställde den från Skara Hästsport(←Länk) på deras REA. Det blev lite akut för några dagar sedan när jag insåg hur mycket sömmarna höll på att spricka på stropparna/spännena. Det är alla fyra som börjat släppa på min andra och jag drog i en för att se hur lätt det skulle spricka upp mer och efter det var det bara snabbt hem och beställa en ny. Onödiga och oplanerade utgifter men det är sånt man måste ha, tur jag hittade en på rea. Funderar på att lämna in den andra på lagning om det inte kostar allt för mycket. Tråkigt att bara slänga en magplatta när det är sånt som behövs, speciellt om man har fler hästar senare. Denna var iallafall väldigt fin tycker jag. Lite större platta på den här än på min andra men det har inte så stor betydelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s