En häst mindre, lite vildsvin och kvällstävling


Utsläpp och morgonfodring. När stallet var klart lastade vi in Felizia som nu är klar som adoptivmamma åt Galax. Hon kom i oktober när Eila tyvärr inte längre orkade och fick somna in med sin drygt 8 veckor gamla fölunge Galax. Felizia tog sig an honom och har gjort jobbet som mamma otroligt bra med tålamod och ork med att dela box med en bockande fölunge som inte ens var hennes egen. Hon har skyddat och vaktat honom mot allt hon tyckt varit farligt och har både varit lättad och gråtit när vi delat på dom. Nu är hon hemma i Solna på ridskolan och ska fortsätta att vara där i verksamheten. Tack fina snälla Felizia! – Nu har vi en plats till Pondus!

När vi var hemma på eftermiddagen började det att skymma och Gabina ville inte alls gå in i skogen som jag tyckte att vi skulle. Fick lite hjälp av Johanna som gick med men Gabina var mycket skeptisk och mycket riktigt hade hon belägg för det när vi var påväg hem så var det vildsvin ute och fort gick det sista biten hem. Åkte sedan snabbt iväg till Strömsholm och mötte Moa och Ella för att kika på lite hoppning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s