Torsdag

Jag har blivit sjuk! Så himla typiskt. Det kom under dagen och när jag skulle rida Gabina i ridhuset idag så kände jag mig inte alls pigg. Hade svårt att koncentrera mig och blev väldigt passiv. Fick inte alls till känslan men hon hoppade som en på miljonen. Hon hoppar bättre och bättre för varje gång och hon hoppade med så mycket rygg idag att jag inte alls hängde med i sprången. Tappade balansen och hade svårt att ta beslut men så kändes det som att jag skulle hosta sönder halsen. Det la sig sedan efter ett tag.

Mona och Galax fick gå på promenad idag. Mona sadlade vi i hagen och och sedan fick Galax gå först hela vägen. Han är så himla tuff och ville inte alls ha Mona som draghjälp. Han börjar bli så himla tuff och Mona bara följde med snällt. Sadelgjorden drog vi för fullt utan problem. Vill bara att allt ska smälta undan så vi kan börja trava med sadel och göra av med all energi. Man märker hur det kryper i kroppen på henne nu men hon håller sig i skinnet ändå. Snälla fina Mona!

Hoppträningen blev inställd så vi körde Adde till ridhuset och hoppade själva. Rullade först över två bockar med fyra galoppsprång mellan på böjt spår. Svårare i vänster varv där han föll lite mot innerskänkel och fick trångt. Men blev jättefin när han började komma mer runt skänkeln. Red sedan en linje på 5 galoppsprång lite trångt och sedan följt till 6 galoppsprång ganska normalt om man kom ut på bågen. Där blev det lite olika när han började förstå att han skulle till sista hindret la han sig lite mot skänkeln och kom då för nära. Så red utanför ibland och red på ibland. Sedan höjde vi lite och då red jag på 4 och 5 galoppsprång istället. Han var riktigt fin och lydig idag vilket var jätteroligt!

Nu ska jag sova. Utsläpp imorgon och en sväng till ridhuset med Gabina som det ser ut nu. Blir det bra väder rider jag ut. Mona ska ha sadel imorgon också. Sedan ska jag in till stan en sväng och möta upp Ella för lite bio och mat. En bättre fredag med andra ord.

skarmavbild-2017-02-16-kl-21-25-52

En reaktion till “Torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s