torsdag

Den här sovmorgonen var behövlig. Det känns verkligen när man inte riktigt fått sova så mycket som man behöver och sedan vaknar man och är vaken på riktigt. Klockan är 11.33 och jag har ätit lunch och ska gå ut med hunden innan jag åker till stallet. Gabina ska ridas till ridhuset idag och få hoppa lite inför helgen start i Kumla. Ikväll ska Adde åka på hoppträning på Vänsta. Jag är förkyld och nyser för fullt men det ska väl förhoppningsvis gå bra ändå.

Glada nyheter när jag kikade in på TDB. Gabina kom med till lördagen på strömsholm. Står som reserv på fredagen och där tror jag inte att jag kommer med men jag väntar och ser hur det blir. Ville egentligen rida LC-LB på fredagen och en LB på lördagen men nu är jag med till två klasser på lördagen. Bestämmer efter helgen tänkte jag om jag fortfarande inte kommit med. Det är ju några veckor kvar till dess. Avanmälde tävlingen i Södertörn och anmälde oss till en storhäst-tävling i Eskilstuna istället. 90 och 100cm hoppar vi då. Får vi se hur det går att tävla som storhäst men tror inte att det är några som helst problem. Jag får låt bli att hålla ihop på de relaterade linjerna så borde det stämma bra för oss, hon har en stor galopp.

skarmavbild-2017-02-16-kl-11-31-01

skarmavbild-2017-02-05-kl-19-35-45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s