Fredag

Tiden springer iväg och det är redan kväll. Gabina fick en uteritt idag. Hade planerat att rida till ridhuset men när solen sken och det var 8grader varmt så red vi ut och galopperade ordentligt istället. Det tror jag hon njöt av lika mycket som jag gjorde. Hon var så himla laddad och ville bara framåt hela tiden. Hon blir inte alls stark men det riktigt kryper i kroppen på henne och det känns som att sitta på en tickande bomb samtidigt som man har kontroll på explosionen. Inget ländtäcke blev det idag heller med tanke på vädret.

Mona fick på sig både sadel och träns idag och skötte sig utmärkt. Låt vädret hålla i sig nu.. jag vill upp på ryggen snart. Men först ska det longeras med sadel och sedan med stigbyglar och sedan träns några fler gånger. Det kommer bli bra iallafall.

Bytte om i stallet och övningskörde in till västerås. Mat och bio med Ella. Mysigt och en riktig gråtfilm, Lion. Nu är jag helt slut men förkylningen har snart lagt sig iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s